Ääniä

Runoilija Tummanpunainen87

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Punapää, joka kokeilee onneaan runojen parissa...
 

Kuuntelen
Kellon tasainen tikitys
Joutsenen kaukainen kailotus
Moottoriveneen karmiva jyrinä
Lentokoneen värisytävä jylinä
Koirani syvä hengitys
Metsän hiljainen humina
Järven suloinen liplatus
Uneni pitkä hiljaisuus

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot