sinua kaipaan

Runoilija kuutyttö93

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.12.2017
Viimeksi paikalla: 16.12.2017 15:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
27.3.1993

 
Olit kuin kaunis aamunkoi.

Niin paljon uutta, ja samalla vanhaa,

mutta silti jotain niin kiehtovaa.

Huokaan yön saapuessa,

kun se salavaivihkaa saapuu

luokseni tuoden pimeyden mukanaan.

Silmäni tottuvat pimeyteen,

ja voin aistia vaaran tuntua ilmassa.

Olen tässä ilman sinua,

ja vaistoan petoeläimet lähelläni.

Olit turvasatamani, ja suojelit minua kaikelta.

Nyt olen onneton ilman sinua,

mutta tämä on sitä elämää.

Elämä ei aina voi olla ruusuista.

Vaikka elämä onkin välillä rosoista,

silti se on ainutlaatuista.

Utuisin silmin jatkan elämääni,

luottaen siihen että kaikki asiat

kyllä järjestyvät omalla kohdallani.

Ja koskaan ei pidä luovuttaa.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahvasti vaikuttaen runo kulkee nimensä alla. Tähän on helppo päästä mukaan ja tuntea runo itsessään. Kaipuun sanoma on tarttuvaa. Lopussa kuitenkin usko huomiseen antaa voimaa uuteen avautuvaan päivään.
Hyvä runo.
Kiitos! :) Kiva kuulla että tykkäsit runostani :)
Viisaita sanoja!
Kiitos paljon. :) On ilo jakaa runoja tällä sivustolla. :)
 

Käyttäjän kaikki runot