sydäntäni kuuntelen

Runoilija kuutyttö93

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.12.2017
Viimeksi paikalla: 16.12.2017 15:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
27.3.1993

 
Olen kohdannut elämässäni

monesti vaikeudet.

 Ja joutunut usein kohtaamaan

kuoleman pelottavimman

katseen sen.

Kuolema on minua houkutellut

lähtemään,

mutta sisäinen ääneni on kehoittanut

jatkamaan.

Silmät kyynelissä matkaani sinnikkäästi,

taivallan.

Enkä kuolemalle pikkusormeani luovuta.

Luonteeni on vahva taistelemaan,

ja sydäntäni valmis aina kuuntelemaan.

Sydämeni ääntä aina kuuntelen,

ja sen voimin elämässäni taistelen.

Olen vielä elossa,

ja enkä aio luovuttaa.

En nyt enkä milloinkaan.

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä, että kuuntelet sydäntäsi, sillä siellä asuu rakkaus ja elämänilo. Voimia.
 

Käyttäjän kaikki runot