Kaipaus

Runoilija kuutyttö93

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.12.2017
Viimeksi paikalla: 16.12.2017 15:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
27.3.1993

 
Kaipauksen tunteen

annan minuun tulla.

Se saapuu luokseni,

tuoden voimakkaan

kaihon, sekä haikeuden

sieluuni.

En voi ravistella kaipausta

itsestäni pois,

sillä se on osa minua.

Osa minun identiteettiä.

Kaipaus, samoin kuin haikeus,

ikävä, on normaaleja tunteita.

Niitä en pysty meren pohjaan hautaamaan.

Niitä en myöskään pysty

roihuavaan nuotioon heittämään.

Ikävöin usein, unelmoin usein,

ja epäilen itseäni usein.

En kaipauksen tunteesta,

pysty luopumaan.

Sillä se on osa minua,

sekä persoonaa.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot