hengissä vieläkin

Runoilija kuutyttö93

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.12.2017
Viimeksi paikalla: 16.12.2017 15:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
27.3.1993

 
Ruusuinen nuoruuteni ollut ei.

Liian nuorena elämä minua koetteli,

mutta tässä olen hengissä vieläkin.

Olisin elämältäni toivonut paremman

lapsuuden.

Lapsen oikeuden olla huoleton,

sekä onnellinen.

Sen sijaan minulta paljon

vaadittiin, vastuuta suurta

liian aikaisin.

Pienenä usein pahasti turhauduin,

omiin ajatuksiini.

Niin turhaan monesti

minua kaikesta

syytettiin.

Nyt olen jo aikuinen,

ja olen löytänyt itsestäni,

kaiken sen suuren voiman,

sekä vahvuuden.

Olen hengissä vieläkin,

ja siitä saan olla

 tyytyväinen ja onnellinen.

 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot