Elämän tarkoitus

Runoilija kuutyttö93

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.12.2017
Viimeksi paikalla: 16.12.2017 15:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
27.3.1993

 
Usein elämäni koostuu herkistä,

ja ainutlaatuisista hetkistä.

Usein voisin kurotella kohti taivaankaarta,

jos omistaisin siiveet.

Linnun lailla, etsisin sitä

mitä en ole vielä löytänyt omalle kohdalleni.

Etsisin satumaisen paikan,

johon asettua, ja johon rakentaisin

mukavan pesäkoloni.

Ihmisen elämä on välillä rosoista,

ja elämä näyttää toisinaan jokaiselle

meille petolliset kyntensä.

Rakkaus on kuitenkin se,

mikä kantaa ja auttaa ihmistä

jaksamaan.

 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot