unohda

Runoilija marmirja

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 8.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

iltaan hiljaiseen, yksinäiseen
itken itseni uneen
Älä toivota hyvää
älä parempaa
voiko olla pahempaa
kuin yksinäiselle toivottaa

olen koukussa
kotini loukussa

murheita on muilla
kuulen
monien suilla

Sulla syli illaksi
mulla vuode
käynyt kylmäksi

joten älä toivota
vaan mielummi unohda
pidä ilo omanasi
jatkan matkaani
jaksan hetken
huomiseksi

-m-

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Surumielinen koskettava runo.
Mukavaa syntymäpäivää.

Pystyn samaistumaan ajatuksiisi helposti.Pidin tästä.

 

Käyttäjän kaikki runot