Huomenta

Runoilija marmirja

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 8.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Nyt jo aamu auringon säteet nään
on kissa hiljaa ihmeissään
on liikkeet sen verkkaiset
niin hitaat nautinnolliset

se kanssa auringon lämpöä suo
kirkkaat silmät kuin säteet nuo
sen katse hellä ja lempeä
kutsuvaa
antaa viereensä hetkeksi
istahtaa
ajetella tätä hetkeä
sydämeen muistoksi

-m-

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana kissan aamu!
Tykkäsin.

 

Käyttäjän kaikki runot