petetty mutta vapaa

Runoilija marmirja

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 8.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Niin kesä saapui rakkauden saattelemana
miten onnea voikaan saada
tulevaisuus edessä
yhteisessä elämässä
Rakkautta ja hellyyttä
Kesä kulkee
elämä hymyilee.

Sateet alkavat
viileys saapuu, myös sydämeeni

Tuuli nousi vieden hänet
toisen naisen syliin
saattaen avioliiton onnelliseen satamaan

minä laivasta jäin
jatkan yksinäin.

-m-

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot