Vaikka

Runoilija marmirja

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 8.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hymyilen
vaikka sydämein itkee
Nauran
vaikka kipu sielua viiltelee
Nautin
vaikka tuskissani kieriskelen
Turvaan
vaikka peloissani itse olen
Ystäväsi
vaikka yksin kuljen
Luotan
vaikka penkillä istun petettyjen
Rakastan
vaikka mut maailma pois sulkee
Elän
vaikka se veisi hengen

-m-

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oikein hyvä!

 

Käyttäjän kaikki runot