Tyttö

Runoilija marmirja

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 8.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Puun oksan alas taitoin
ja sua salaa katsoin.
Mä ujosti hymyillen
sinusta haaveilen

Mä tapaavani sut toivoisin
ja onnen yhteisen löytäisin
Mut miten sut huomaamaan saan
ja katseemme kohtaamaan

Istun alla koivupuun
ja mietin
sinutko saa joku muu
Rohkeuttako keräisin
ja silmäsi kohtaisin

Ottaisin kädestäsi
veisitkö mukanasi

Tyttö alla koivupuun oottaa sua taas saapuvan
hiljainen hymy huulillaan
ja katseen kohtaavan

-m-

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot