Jaana

Runoilija Tahdistin

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Jos rakastat toista yhtäpaljon kuin itseäsi olet menetetty"
 

Ihrainen perse,
finninen naama,
meille vai teille,
pakko on saada

Käki on kännissä,
akka on laama,
varokaa varokaa,
hän on JAANA

sä oot ruma,
sä oot hullu,
sä oot joku,
vitun pubiruusu

sä oot ruma,
sä oot hullu,
sä oot Jaana,
vitun pubiruusu

Naama rumempi,
norsun pillu,
räpsä auki,
vitun hullu

Kanat kusee suoraan,
sää päästit huosuun,
pussi päähän,
painu vittuun

sä oot ruma,
sä oot hullu,
sä oot joku,
vitun pubiruusu

sä oot ruma
käki tai laama,
kaunis puburuusu,
sun nimi on Jaana

Selite: 
http://www.mikseri.net/artists/a-naali.128623.php
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot