Muikkulaulu

Runoilija Tahdistin

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Jos rakastat toista yhtäpaljon kuin itseäsi olet menetetty"
 

muikkuparvi huoleton,
luuli olevansa kuolematon,
paholaisen käsi karvaisa,
nostaa murhaverkkonsa

Pyrstö, evät, kalanpää,
lautaselle lyödään,
Pyrstö, evät, kalanpää,
kaikki ne syödään.

Koko perhe jäihin laitetaan,
muovilaatikkoon suljetaan,
äiti, isä, siskot, veljetkin,
kuolema tulee heillekin

Pyrstö, evät, kalanpää,
lautaselle lyödään,
Pyrstö, evät, kalanpää,
kaikki ne syödään.

Kohta lähtee kokonaa taju,
haistan vain kuolleiden haju,
pannuun meidät laitetaan,
pian herkku ruokaa saadaan

Pyrstö, evät, kalanpää,
lautaselle lyödään,
Pyrstö, evät, kalanpää,
kaikki ne syödään.

Selite: 
Tulevaa Punk bändiä varten.. :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot