Foobikko ja kaljusetä

Runoilija Tahdistin

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Jos rakastat toista yhtäpaljon kuin itseäsi olet menetetty"
 

Ruskeassa reiässä,
skinnari arjen sankari,
pysy kaukana nautinnosta,
kerron äitille sinusta.

Nahkaa ja ruoskaa,
vikiskää ja juoskaa.
SAUNAAN!

Ruskeassa reiässä,
kaveri arjen sankari
tupeet lentää kaaressa,
homot roikkuu lahkeessa

Nahkaa ja ruoskaa,
vikiskää ja juoskaa.
SAUNAAN!

Kaljusetä hyväilee,
fobiat pahenee, (vitun nahka patee)
karvat pakenee,
foobikko hyväilee. (hanki jo se tupee)

Kaljusetä ja tatuoitu pää,
katse kattoon homo sua kyylää,
sauno kanssa isänmaan,
Kaljusetä sua tuijottaa

Nahkaa ja ruoskaa,
vikiskää ja juoskaa.
SAUNAAN!

Olet uhri ensimmäinen,
ennemmin tai myöhemmin,
käänny selin isänmaa,
pappa antaa patukkaa.

Nahkaa ja ruoskaa,
vikiskää ja juoskaa.
SAUNAAN!

Kaljusetä hyväilee,
fobiat pahenee, (vitun nahka patee)
hanki jo se tupee,
foobikko hyräilee,

missä on mun tupee
kaljusetä kyselee,
(PATUKKAA PERSEESEEN)
(PATUKKAA PERSEESEEN!)

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot