Alimieli

Runoilija Tahdistin

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Jos rakastat toista yhtäpaljon kuin itseäsi olet menetetty"
 

näetkö kuinka siveästi puukko voi viiltää,
ihon alta löytyy paljon sinua,
osa niin kivuliasta,
osa niin parantavaa

löydät ajatuksia mustia,
löydät verta punaista,
löydät mielen valkoisen,
löydätkö itsesi sieltä?

näetkö kuinka helposti kirves voi leikata,
kallon sisältä löytyy paljon kaikenlaista,
osa niin likaista,
osa niin puhdasta

Silmiesi takana on menneisyys,
voit vain miettiä mitä on tulevaisuus,
kaikki mitä vihaat, mitä rakastat,
on hetkessä unohdetut

pimeys tulee kun aurinko laskee,
valo tulee kun aurinko nousee,
ketä meidän pitää palvoa, ketä palvella,
kysymys ikuinen ihmisten huulilla

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot