---

Runoilija Tahdistin

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Jos rakastat toista yhtäpaljon kuin itseäsi olet menetetty"
 

pienessä huoneessa, pieni ihminen,
etsii ulospääsyä pimeästä,
ahdistavasta loukusta,
joka hiljalleen kuristaa lopunkin toivosta,
olla vapaana, onnellinen.

pelkkiä pettymyksiä on tässä huoneessa,
kokoajan etsit sitä toivoa, muutosta,
että lopulta menetät järkesi,
tahdot vain huutaa,
tai käpertyä tummimpaan nurkkaan,

kuvittelet olevasi aivan yksin,
vaikka ympärilläsi tapahtuu paljon,
iloa, surua, rakkautta, vihaa,
toivot että itsekin joskus tuntisit,
unessasi karkaat pois.

Selite: 
mitäpä tähän ny lisäämään....
Kategoria: 
 

Kommentit

Tunnetta tuossa paljonkin, vaikka lukeekin "toivot, että itsekin joskus tuntisit". Hyvä runo.

Niin ja onnea syntymäpäivänä.

"toivot että itsekin joskus tuntisit,
unessasi karkaat pois."

mahtava lopetus!

Tunnetta tuossa paljonkin, vaikka lukeekin "toivot, että itsekin joskus tuntisit". Hyvä runo.

Niin ja onnea syntymäpäivänä.

"toivot että itsekin joskus tuntisit,
unessasi karkaat pois."

mahtava lopetus!

 

Käyttäjän kaikki runot