Orja

Runoilija Wormgirl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ööh...?
 

Pientä kivaa, pientä kivaa.
Lapset pienempäänsä ivaa.
On sillä kuteet muodottomat,
ei lottovoittoa
päävoittoa.

Pientä kivaa, pientä kivaa.
Auto, timantti koristaa pihaa.
Iso talo, vaimo kaunis,
metsässä katselee kauris
ihmetellen.

Pientä kivaa, pientä kivaa.
Unohtui tärkein,
luoja maailmaa ivaa.
Raha, raha,
raha, raha,
ulkomuoto kaunis,
sisus niin mätä.
Eikö täällä jo vallitse hätä?
Arvosta ei mitään
tätä.

Pientä kivaa, pientä kivaa.
Anna kerron sulle tarinan tämän.
Nyt maailma kun kaatuu,
elämääsi pelasta et
luottokortilla,
et ulkomuodolla,
et timanteilla,
et ilkeydellä.

Pientä kivaa, pientä kivaa.
Vieläkö riittää tilaa?
Noussut on jumala uusi,
ihminen, puhdista jo suusi.
Ei aikaa riitä vatvomiseen,
itsekkyyteen,
ei ahneuteen.
Tässä ja nyt.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot