Nimetön

Runoilija Wormgirl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ööh...?
 

Lohtu on
Jumalan armo
raiskauksessa.
Raiskaan uudestaan.

Lohtu on
taivaan autuus
tajunnan sammuessa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Julma. Respect.

 

Käyttäjän kaikki runot