Heikko

Runoilija Wormgirl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ööh...?
 

Etsikää minua,
todistakaa tärkeyteni,
huutakaa perääni,
huolestukaa kujeistani.
Säälikää minua, elämääni.
Olen (muka) yksin,
räjähtää pian pääni.

Olen oman onneni seppä,
te nukkejani.
Leikin teidän huolestuneisuudellanne,
koska siitä saan haluamani.

Kehukaa minut
maasta taivaisiin,
jotta olisin sinut
itseni kanssa täältä helvettiin.

Itsetunto heikolla on heikko,
huolellanne haavani valelkaa.
Olen teille silkkaa hunajaa,
siksi minua kaivatkaa.

Tänään en ole saatavilla,
en puhelimella,
en sähköpostilla.
On Naamakirjakin kiinni,
profiili poistettu,
joko teitä pännii?
On lauseet vanhat toistettu.

Olen säälittävä ja tiedän sen,
olette nukkeni, minä päivänsäde.
Itsetuntoni korjatkaa,
älkää minun antako enää horjahtaa.

Selite: 
Tiedättekö ne ihmiset, jotka yrittävät kaikin mahdollisin keinoin kerjätä sääliä? Tässä hieman mietteitä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tiedän heidät! Tämä runo on todella kuvaileva, käytät sanoja hyvin.

Kiitos!

 

Käyttäjän kaikki runot