Nimetön

Runoilija tunteellinen siili

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.4.2003
Viimeksi paikalla: 14.9.2016 21:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

pieni, pyöreä pimeän runtelema enkeli....
 

Hiljaa soi musiikkii,
hiljaa lepattaa kynttilän liekki.
On melodia kaihoisa.
Luo liekki ympärilleen himmeää valoa.

Melodia saa minut tanssimaan.
Viimeistä valssia kokeilemaan.
Käteni pehmeät liikkeet
ja jalkojeni askeleet.

Luovat viimeisen näytelmän,
ennen kun kadotan oman elämän.
Tanssi siis kanssani viimeinen valssi.
Ole se hetki luonani.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaihoisan kaunista sanojen tanssia.

 

Käyttäjän kaikki runot