Nimetön

Runoilija tunteellinen siili

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.4.2003
Viimeksi paikalla: 14.9.2016 21:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

pieni, pyöreä pimeän runtelema enkeli....
 

Älä kulje Rakkaus ohitseni,
älä naura pilkallisesti.
En yksin halua olla,
en aina katsoa vierestä toisten onnea.
Pyydän älä ole pinnallinen,
älä maailman mukainen.
Aina kun kuljet ohitseni,
saan katkeruuden vieraakseni.
Se itseinhon tuo mukanaan.
Pimeyden seurassaan.
Kyllä minäkin tahtoisin kohti alttaria kävellä
ja vaalia sylissäni elämän pientä ihmettä.

Ethän Rakkaus petä minua,
sillä en ole mitään ilman sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis pyyntö jollekkin.. Loppu varsinkin on hyvin sykähdyttävä.
 

Käyttäjän kaikki runot