Nimetön

Runoilija tunteellinen siili

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.4.2003
Viimeksi paikalla: 14.9.2016 21:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

pieni, pyöreä pimeän runtelema enkeli....
 

Pieni liekki lepattaa tuulessa.
Yritän sitä käsilläni suojella.

On hautuumaa hiljainen.
Vain kuiske käy iltatuulen.

Tuuli älä liekkiä sammuta.
Vaan loistakoon sen hohde kirkkaana.

Kivien alla makaavat läheiseni.
Onneksi he eivät näe kyynleitäni.

Välillä liikaa murjoo tämä maailma.
Silloin toivoisin itsekkin makavaani mullan alla.

Hiljaa seison, liekki vahvistuu.
Tunnen lämmön enkelin, suru unohtuu.

Vaikka hautuumaa on pimeä ja hiljainen.
Nimet kivissä,
ruumiit multien alla mätänemässä.
On se silti kaunis ja rauhallinen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Itse pidän hautausmailla kävelemisestä, ja tunne on usein juuri tämä. Kaipuu lepoon, kaiken kauneus, ikävä..
 

Käyttäjän kaikki runot