Ruumiini

Runoilija Vipa

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.4.2003
Viimeksi paikalla: 25.4.2016 15:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
2.4.1984

Kadottanut itsensä


Täällä eletään surujen
Elämän helvetissä
tunnelien päässä valojen

Ei tulevaisuuden kuvaa
ilman suruja, en niitä salaa
Piruja seinällesi maalaa

Onnellisuus kateissa
runojeni kokoelmissa

 
 

Ruumis jäätynyt
Talven kylmyydessä
Elämäni tämä
Lähes kuolematon

Ruumis herännyt
Kevään kirkkaudessa
Sieluni tämä
Lähes näkymätön

Ruumis selkärangaton
Kesän kuumuudessa
Olotilani tämä
Lähes olematon

Ruumis mädäntynyt
Syksyn sateissa
Naamani tämä
Lähes ilmeetön

Selite: 
Voitte päätellä, mistä tämä runo kertoo. Lupaan että tulen kertomaan oikean vastauksen, jos sitä ei kukaan pysty arvuuttelemaan.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot