Unesta herättäjä

Runoilija Vipa

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.4.2003
Viimeksi paikalla: 25.4.2016 15:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
2.4.1984

Kadottanut itsensä


Täällä eletään surujen
Elämän helvetissä
tunnelien päässä valojen

Ei tulevaisuuden kuvaa
ilman suruja, en niitä salaa
Piruja seinällesi maalaa

Onnellisuus kateissa
runojeni kokoelmissa

 
 

Herään puhelimeni soittaessa Taivas tippuu kappaletta,
Raskaat silmäluomeni auki saatuani yritän tihrustaa puhelimen näyttöä...

Kunnes hahmotan tutun nimen, hänet jonka kanssa niin monesti olen jutellut kauan aikaa sitten.
Nyt hän vasta uskaltaa soittaa minulle, niin monen vuoden jälkeen.

Puheestani hän ei tietenkään saannut selvää, vai voiko sitä muminaa ja möngerrystä edes puheeksi kutsua.

Ääntäni korjatakseni yskäisin kerran ja kiljasin kahdesti.
Ja sinua se vain nauratti... aivan niin kuin monta vuotta sitten aiemmin.

Monen tunnin ja minuutin puhelun jälkeen tunnustin itselleni, etten sinua enää tunnistanut saati omakseni koskaan kuvitellut.

Aika hyisen maailman, meitä ihmisen lapsia ohjannut on, teille tuntemattomille....Yhteiskunnan toimettomille.

Varaa rakentaa unelmaa, toisilla on ja toisilla senkään verran. Kun tätä maailmaa, niin monen vuoden päästä taas herää katsomaan.

Taas pohtimaan jäädä voin, en unta enää saa...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Paistaa se päivä vielä...

 

Käyttäjän kaikki runot