Roskakoriin heitetty

Runoilija Vipa

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.4.2003
Viimeksi paikalla: 25.4.2016 15:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
2.4.1984

Kadottanut itsensä


Täällä eletään surujen
Elämän helvetissä
tunnelien päässä valojen

Ei tulevaisuuden kuvaa
ilman suruja, en niitä salaa
Piruja seinällesi maalaa

Onnellisuus kateissa
runojeni kokoelmissa

 
 

Olit poissa, iänikuisiksi ajoiksi
Viestisi puhelimeeni sain,
sitä vieläkin luen

Meidän suhde,
vajaa vuoden kesti,
sitä vieläkin hoen

Ympärilläsi pyörein,
kuin pieni lapsonen,
sitä vieläkin muistelen

Et suostunut kertomaan,
mitä oikein ajattelit,
kun minut jätit

Olit poissa,
etkä ilmeisesti edes,
halua muistella meitä

Nyt kuljemme eri teitä,
Minut roskakoriisi heitä

Olit poissa, iänikuisiksi ajoiksi
hetken iloksi
suhteemme loppusanoiksi!

Selite: 
<center>Näin saadaan mies itkemään<br /> puristamaan kätensä nyrkkiin<br /> merkiksi sen<br /> <br /> Ihmistä, jota rakastaa, jonka menettää voi</center>
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot