Aikakausi uusi, rippeet eilisen

Runoilija Vipa

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.4.2003
Viimeksi paikalla: 25.4.2016 15:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
2.4.1984

Kadottanut itsensä


Täällä eletään surujen
Elämän helvetissä
tunnelien päässä valojen

Ei tulevaisuuden kuvaa
ilman suruja, en niitä salaa
Piruja seinällesi maalaa

Onnellisuus kateissa
runojeni kokoelmissa

 
 

Aikakausi uusi, rippeet eilisen
Vanhoja juttuja hämärästi,
me niitä muistellaan

Aikakausi uusi, rippeet eilisen
Tulevaisuus yhä epäselvää,
me yhdessä sitä mietitään

Ja kun aikakauden kirjassa
sivua käännetään
Olemme toisistaan erillään
Aika tuo, joka muistetaan

Hetki loisto kauneuden
silmien välistä loistaen
Tulevaisuudesta nauraen

Mikä on oikein
ja mikä on väärin?

Ajan päästä huomaat
Kun me haluamme
jatkuvasti toisiamme

Mikä on oikein
ja mikä on väärin?

Kun me rakastelemme
ja harhailevat ajatuksemme
toisiimme kietoutuneina

"Aikakausi uusi, rippeet eilisen
Vanhoja juttuja hämärästi,
me niitä muistellaan

Aikakausi uusi, rippeet eilisen
Tulevaisuus yhä epäselvää,
me yhdessä sitä mietitään"

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä runo, kaunis

 

Käyttäjän kaikki runot