Jääjoukkio

Runoilija Vipa

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.4.2003
Viimeksi paikalla: 25.4.2016 15:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
2.4.1984

Kadottanut itsensä


Täällä eletään surujen
Elämän helvetissä
tunnelien päässä valojen

Ei tulevaisuuden kuvaa
ilman suruja, en niitä salaa
Piruja seinällesi maalaa

Onnellisuus kateissa
runojeni kokoelmissa

 
 

Syvälle lumeen,
jäljet painautuneet
raskaaksi jääksi hautautuneet

Kulkee joukko yksinäisiä
nälkiintyneenä etsien
ruokaa järsittäväkseen
lämpöä ympärilleen

Ovat jumalamme
meidät hyljänneet
varpaamme jäätyneet
ne heistä muistuttaa

"Aurinko tulee, sulattaen meidät
lumesta jäätyneestä
Tunnen kuinka varpaat kohmeiset,
ne liikkuvat taas
Toivon rippeet huomisen, ne meidät
taas liikkumaan saa
Nyt kun sinut taas nähdä saan,
yhtä kirkas kuin aurinko"

Lumeen kietoutuneet,
ihmisrauniot hyljänneet
Sinua muistuttaa
tarina eilisestä
Josta et muista mitään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa kerrontaa.

 

Käyttäjän kaikki runot