Sinä

Runoilija Vipa

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.4.2003
Viimeksi paikalla: 25.4.2016 15:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
2.4.1984

Kadottanut itsensä


Täällä eletään surujen
Elämän helvetissä
tunnelien päässä valojen

Ei tulevaisuuden kuvaa
ilman suruja, en niitä salaa
Piruja seinällesi maalaa

Onnellisuus kateissa
runojeni kokoelmissa

 
 

Nätti kuin mikä, olet sinä
saanko hymyn, halauksen hellän?

Sanoisitko kyllä, jos sinua
ulos pyytäisin
kanssani viettämään
aikaa huoletonta?

Tuntisinko sen sydämessäni
pohjassa vatsan
perhosien
kun minua katsoisit?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pohtiva söpö runo.

 

Käyttäjän kaikki runot