Nimetön

Runoilija Taiga-Tuuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä hyvin Naura usein Rakasta paljon
 

Ei tarvitse
kauas tähyillä
Kauneinta tähteä
tavoittaa
Kuuta lassota
Aarretta etsiä
Kaikki on tässä
Nyt

Meissä

Selite: 
nimi vielä harkinnassa..
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaikille runoille ei ole nimeä, ~on vain ääretön kauneus...jolle ei sanaa löydy.

Tässä on kaikki. Aivan mielettömän upea runo.

Näin se vaan on. Ei kannata laähteä merta edemmäksi kalaan, kuten sanonta kuuluu.

Tästä pidän paljon,
Tässä on kaikki!

Ihanasti pysäyttää siihen mitä jo olemassa on! :)

 

Käyttäjän kaikki runot