Mennyt ja nyt

Runoilija Taiga-Tuuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä hyvin Naura usein Rakasta paljon
 

Hetki
jos toinenkin
Sinusta
Silti samoin tunnen
Vahvemmin
kenties
Aika
ei käy väliimme
Voiko näin ollakaan
Sielunpeiliä kosketan
Itseni ja Sinut löydän
Poissa
et ole ollut
koskaan

Selite: 
edellisestä huimasti aikaa..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot