Odotusta

Runoilija Taiga-Tuuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä hyvin Naura usein Rakasta paljon
 

Illan koitteessa
Toisiimme käpertyä
Hengitykset
yhteen sulauttaa
Sydänten sykkeessä
Rakastaa

Selite: 
aika saisi rientää..
Kategoria: 
 

Kommentit

herkästi kaipaat tulevaa hetkeä!

Voi miten suloista odotusta!
Kunhan ilta koittaa... :o)

haikeana muistelen tuota tunnetta...kauniisti kerrot

 

Käyttäjän kaikki runot