Pääsiäishaiku

Runoilija Kuin surmaisi Satakielen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.3.2003
Viimeksi paikalla: 3.10.2015 23:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.7.1987

Kaipaus on miehen paino.


Everybody is somebody's fool.


---------------


Moraali kituu
sementillä,
kun tehokkuus
naulaa inhimillisyyttä
ristille,
sementin reunamaille.
Taustalla
palvottu
porakoneen oodi
hyvinvointiyhteiskunnalle.


 
 

Etsiessäni
suklaamunaa piilotit
sen sydämesi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

...ei ehkä aivan täytä haiku-runon tavumittaa 5-7-5, mutta Aivan Ihana tämä suklainen runosi muuten On ! :))

 

Käyttäjän kaikki runot