Ei viedä tätä oikeuteen asti

Runoilija Kuin surmaisi Satakielen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.3.2003
Viimeksi paikalla: 3.10.2015 23:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.7.1987

Kaipaus on miehen paino.


Everybody is somebody's fool.


---------------


Moraali kituu
sementillä,
kun tehokkuus
naulaa inhimillisyyttä
ristille,
sementin reunamaille.
Taustalla
palvottu
porakoneen oodi
hyvinvointiyhteiskunnalle.


 
 

Jos suutelet ensin
minä kiedon käteni niskaasi

Jos painaudut ensin
liikahdan levottomana

Jos hyväilet takamukseni kaarta
tukistan pikkuisen, pikkuisen...

Jos lupaat
minä tarjoan
jos tarjoat
minä otan.

Jos riisut minut ensin
autan sinut ulos alushousuistasi.

Jos haluat ensin
minäkin lupaan.

Kirjoita nimi sopimukseen
ja minäkin kirjoitan.
Siksi jäämme mieluummin
puhumaan toisillemme
emmekä näe kasvojamme.

Ja sitten tulee se kerta
kun olemme sopimuksien
ulottumattomissa.
Kuin piilossa itseltämme
ne kuvat, jotka esittävät meitä,
liikkeet jotka olemme oppineet.

Se kerta, kun vahingossa
kohtaamme labyrintissa.
Unohdamme vältellä ja
että se on ollut niin mitäänsanomatonta,
että on ollut vaikeaa,
että jonkun on hallittava
jotain, minua sinua.

Suutelet,
minä kiedon käteni niskaasi
Painaudut
liikahdan levottomana
Hyväilet takamukseni kaarta
tukistan pikkuisen, pikkuisen...

Lupaat
minä tarjoan
tarjoat
minä otan.
Haluat
minäkin lupaan.
Herran jumala!

Erotan lakimieheni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ou, ihana

 

Käyttäjän kaikki runot