Erottamattomat

Runoilija Kuin surmaisi Satakielen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.3.2003
Viimeksi paikalla: 3.10.2015 23:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.7.1987

Kaipaus on miehen paino.


Everybody is somebody's fool.


---------------


Moraali kituu
sementillä,
kun tehokkuus
naulaa inhimillisyyttä
ristille,
sementin reunamaille.
Taustalla
palvottu
porakoneen oodi
hyvinvointiyhteiskunnalle.


 
 

Maailma ennen ajatusta
ja sen jälkeen.
Minä ja keho.

Mitä ovat ihmisen jalat, kädet,
kainalot ja selkärangan kaari
Liike elää, liikkeessä elää.

Osa muistista muodostuu
kehossa, myös osa siitä
joka pysyy meiltä pimennossa.
Pakoon ei pääse,
eroon ei tahdo.

Kosketukset, elämykset, kipu
kipu nautinnossa.
Muodostavat endorfiineja
keskenään kipu, nautinto ja keho.

Ja minä elän
minä kuolen pieniä kuolemia,
koska yhdessä minä ja kehoni
haistamme, maistamme, kosketamme
ja muistamme.
Elämäni merkitykset
riisuttuja ajatuksia rikkaampia.

Riisu minut ja minä olen kehoni,
erottamattomat.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Jollain tapaa monitahoinen runo. Saattaisi viitata erotiikkaan esim. pieni kuolema yms., kuitenkin lopun " riisu minut" voisi olla myös vertauskuvallista. Riisu mistä? Aseista, ajatuksista, sanoista, naamioista? Tämän runon voi lukea kahdella täysin erilaisella tavalla. Mielenkiintoinen:)

 

Käyttäjän kaikki runot