Konjunktioita

Runoilija Kuin surmaisi Satakielen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.3.2003
Viimeksi paikalla: 3.10.2015 23:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.7.1987

Kaipaus on miehen paino.


Everybody is somebody's fool.


---------------


Moraali kituu
sementillä,
kun tehokkuus
naulaa inhimillisyyttä
ristille,
sementin reunamaille.
Taustalla
palvottu
porakoneen oodi
hyvinvointiyhteiskunnalle.


 
 

Menetin sinut
kolmen tai neljän vuoden jälkeen.
Sinusta tuli joku muu.

Vaikka olisinkin katsonut
lahjahevosen suuhun,
se ei auta mitään, jos
hevonen ei olekaan
kavioeläin lainkaan.

Ja sitten minun piti
ruveta olemaan
siveämpi, hiljaisempi,
siistimpi, säädyllisempi,
tavallisempi

Mutta hei,
minä en ole!
Innostun, improvisoin,
huudan, kun huvittaa,
nain ja haluan
haluan kaiken
ja loputkin.

Siitä huolimatta, että
olet sulkenut minut
siististi aitaukseen,
kosketuksessa
räjähdän kuin aurinko ja
poltan sinulta
silmät päästä!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Jeskamaander mikä lopetus! Runossa on tulta ja tappuraa!

Voimallinen sanoma.. Hyvä

Vahva ja syvältä luotaava runo, ihastan.

 

Käyttäjän kaikki runot