Kihlat

Runoilija Kuin surmaisi Satakielen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.3.2003
Viimeksi paikalla: 3.10.2015 23:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.7.1987

Kaipaus on miehen paino.


Everybody is somebody's fool.


---------------


Moraali kituu
sementillä,
kun tehokkuus
naulaa inhimillisyyttä
ristille,
sementin reunamaille.
Taustalla
palvottu
porakoneen oodi
hyvinvointiyhteiskunnalle.


 
 

Oletko varma
että tahdot minut?
Saatan korjata kaiken
tai
räjähtää sirpaleiksi.
Minulla ei ole keinoa
ennustaa kumpaa
tai mitä siltä väliltä.

Pyydän sinua ikuisiksi ajoiksi.
(Kuinka saatan?)
Tiedä
että olen aina
aina
aina

Ja vaikka minäkin
pelkään edelleen antaa
lupauksia
Onko minulla vaihtoehtoja?

Kahden ihmisen välisellä
rakkaudella
on yksilöllinen dna.

Rakastaisinko koskaan
ketään niin kuin
Sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Erittäin hyvä veto.. Pidän

Mielettömän upea !

Vahva runo, pidin

/kahden ihmisen välisellä/rakkaudella/ on yksilöllinen dna// - upea oivallus, hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot