A Twist In My Story

Runoilija Cho

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.3.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yritin keksiä jonkun sanan joka kertoisi.... no jotain.

Mählis...

tehkää omat johtopäätöksenne.


15.1.09
237 runoa.....14 runoa. Joskus on aloitettava alusta.
 

En jaksaisi enää paeta,
mutta olen tehnyt sitä koko elämäni,
joten pakeneminen taitaa olla minulle jo elintapa.
On helpompi juosta karkuun kuin taistella,
varsinkin kun taistelun arvoisia asioita
on nykyään niin vähän.

Sinut hautajaisesi ovat kolmen päivän päästä.
Minun täytyy löytää se piilo sisältäni johon voin paeta, kun katson arkkuasi.
Sinun kuoresi on siinä.
Kuori, joka jakoi elämää kanssani,
joka rakasti.

Sinä olet poissa.
Voi Luoja!
Sinä olet poissa!

Minä olen niin kovin, kovin, kovin väsynyt.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

surulllinen eli hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot