Tuhat loistavaa aurinkoa

Runoilija Cho

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.3.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yritin keksiä jonkun sanan joka kertoisi.... no jotain.

Mählis...

tehkää omat johtopäätöksenne.


15.1.09
237 runoa.....14 runoa. Joskus on aloitettava alusta.
 

Kyllä, olen elossa!
Olen tuuli puun oksilla.
olen aurinko koivun lehdillä.
Olen kaste kukan varrella
ja myrsky aavalla merellä.
Kyllä, minä olen!

Olen myös yön tummuus
ja kohina rannalla.
Olen pakkasen purevuus
ja sateen jäinen kylmyys.
Olen pelottava.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno, mielenkiintoinen runo. pidin paljon käyttämistäsi kielikuvista!

 

Käyttäjän kaikki runot