Lepo

Runoilija Cho

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.3.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yritin keksiä jonkun sanan joka kertoisi.... no jotain.

Mählis...

tehkää omat johtopäätöksenne.


15.1.09
237 runoa.....14 runoa. Joskus on aloitettava alusta.
 

Siinä asennossa, jossa on eniten rakastellut, tulisi ihminen haudata.

Selite: 
Kaunis ajatus.
Kategoria: 
 

Kommentit

mielenkiintoinen eli hyvä

uusi ajatusleikki minulle :)

niin, se ei aina ole niin helppoa..

mielenkiintoinen, ehkä jopa huvittava

 

Käyttäjän kaikki runot