Minä pakahdun sanoista, joita en sano

Runoilija sannnij

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.12.2012
Viimeksi paikalla: 13.8.2022 23:04

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
4.4.1996

"I Believe in recognizing every human being as human being neither white, black or red" - Malcom X
 

Minä pakahdun sanoista, joita en sano
Minä rikon itseni niillä

Painan kynnet kämmeniini,
Koska yksikään terä ei saa koskettaa ihoani

(en voi menettää sinua)

Jätän syömättä viisi peräkkäistä ateriaa
Puristan käteni nyrkkiin liian lujaa

(en ehkä menetä sinua)

Minä pakahdun sanoista, joita en sano
Revin lihaani niillä

Minä tukehdun hiljaisuudessa, jossa vellon
Verestän itseni sielä

Minä pakahdun sanoista, joita en sano

(kunnes huudan)

Ja kun vihdoin huudan
Ääni ei kulje
Tai huudan heille, jotka ei kuule

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot