Asioita joista olla onnellinen, tätä on vapaus

Runoilija sannnij

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.12.2012
Viimeksi paikalla: 13.8.2022 23:04

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
4.4.1996

"I Believe in recognizing every human being as human being neither white, black or red" - Malcom X
 

Tästä sängystä herään vain minä
roskat unohtuvat vain itseni toimesta
säästötililläni on vain yksi haltija

Viimeisin soittaja ei ollut äitini
sanoin kiitos tänään viimeksi

ja viimeisimmän rukouksen
lausuin vuosia sitten

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot