Minä en rakasta sinua

Runoilija sannnij

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.12.2012
Viimeksi paikalla: 13.8.2022 23:04

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
4.4.1996

"I Believe in recognizing every human being as human being neither white, black or red" - Malcom X
 

Minä rakastan,
ja helvetti minä
todella rakastan,

mutta en sinua

rakastan ystäviäni,
ja kuumaa kahvia,
aamuja,
ja niitä edeltäviä öitä

rakastan meitä
mutta en sinua vielä

Selite: 
ja olen kiitollinen siitä
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot