Sanoja.

Runoilija sannnij

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.12.2012
Viimeksi paikalla: 13.8.2022 23:04

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
4.4.1996

"I Believe in recognizing every human being as human being neither white, black or red" - Malcom X
 

Pöydällä kolme uutta purkkia
punaisia, keltaisia, valkoisia nappeja

Mieli keveämpi
uni syvempi

rahat lopussa - ei mitään uutta siis

aamulla taas kiharran hiukseni ja
pukeudun
miesten vaatteisiin

ehkä elän väärin, en niinkun muut,
mitä vittua sitten

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Oikeestaan tosi jees. Asennetta!
 

Käyttäjän kaikki runot