Kuolema odottaa (K.O.)

Runoilija sannnij

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.12.2012
Viimeksi paikalla: 13.8.2022 23:04

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
4.4.1996

"I Believe in recognizing every human being as human being neither white, black or red" - Malcom X
 

Kuolema kävi luonani ensimmäisen kerran jo synnytysosastolla,

itkin ensimmäisen itkuni ja hän siirtyi myhäillen odotushuoneeseen

Hän nukkui lastenhuoneeni katossa ja puhuimme joskus

Hän kertoi auringonkin joskus sammuvan ja kaikkien kuolevan
(Minä pelkäsin)

Yläasteen aikana tanssein hänen kansaaan monet tanssit, tutustuimme.
(Aloinko jo ihastua?)

Harrastin seksiä Kuoleman kanssa.

Muutin kotoa ja vuoden kuluttua Kuolema muutti luokseni.

Hän oli ystävä, rakas sellainen, se johon luotin pimeimpinä hetkinäni.

Hän lupasi odottaa.
(Muutimme erilleen)

Tänään puhuimme pitkästä aikaa, emme kasvotusten kuitenkaan.

Sanoin olevani onnellinen nyt, kerroin rakastavani ja lupasin soittaa kun ikävä kasvaa liian suureksi.

Sillä Kuolema saa odottaa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot