Sielu.

Runoilija scuubi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.3.2003
Viimeksi paikalla: 11.8.2023 22:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Dico ave mundus. Ave amor, ave amicus. Mihi est nunc ire. Sum tristis proficisci tempus. Cealumostium venire mox. Non co tangere. Ego amor tu perennis mihi amor.
 

On niin paha olla että itken itseni uneen joka ilta.

Vuosien jatkuva yksinäisyys syö sielua hyvin hitaasti sisältä päin.

Ja jos näin vielä jatkuu sieluni häviää lopulta tämän taistelun.

Kun häviää sielu katoaa samalla maailman kaikkeus, elämisen ilo ja rakkauden taito.

Ei ole montaa vuotta jäljellä kun lähden loputtomalle matkalle.

Jokainen tuulen henkäys tuo mieleeni kosketuksesi hiuksissani.

Matkaan läpi auringon kultaisten säteiden kauas horisonttiin.

Toivon että löydän tällä matkalla sen tunteen. Jota tunnen sinua kohtaan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot