Tunteet...

Runoilija scuubi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.3.2003
Viimeksi paikalla: 11.8.2023 22:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Dico ave mundus. Ave amor, ave amicus. Mihi est nunc ire. Sum tristis proficisci tempus. Cealumostium venire mox. Non co tangere. Ego amor tu perennis mihi amor.
 

On tunteet aivan villeinä.
Kun on rakastunut.
Jokainen sekuntti sekunnilta ajattelet rakastasi.
Jokainen hetki erossa hänestä on suurta kidutusta.
Mutta kun pääset hänen luokseen.
Kaatuu tähdet taivaalta onnen edestä.
On kaksi kehoa liki toisissaan kylmänä iltana.
Se on parasta lämpöä maailmassa.
Kun kehomme koskee toisiaan.
Tuntuu kuin sata lentotähteä lävitseni kulkisi.
On rakkaus parasta huumetta koko maailmasta.
Kun sitä kerran saat et siitä eroon halua.
Mutta jos se katoaa syvyyksiin.
On tuska pahempaa kuin kuolema......

Selite: 
just
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot