Nyt hyvästi jää

Runoilija scuubi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.3.2003
Viimeksi paikalla: 11.8.2023 22:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Dico ave mundus. Ave amor, ave amicus. Mihi est nunc ire. Sum tristis proficisci tempus. Cealumostium venire mox. Non co tangere. Ego amor tu perennis mihi amor.
 

Sanon hyvästi maailmalleni.
Hyvästi rakkain. Hyvästi ystäväni.
Minun on nyt mentävä.
Olen pahoillani että sinut jätän näin aikasin.
Mutta taivaanportit odottaa.
Sanon hyvästi maailmalle nytten.
Ei enään käsikädessä kuljettuja iltoja.
Ei enään suudelmia.
Ei enään kosketuksia
Hyvästi nyt jää.
Muista että katselen sinua pilvien päältä jossa on kultainen reunus.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pakko yhtyä edellisiin kommentteihin.. Oon niin samaa mieltä heidän kanssaan. Mutta toivotonta tää silti ei ole. Aina hyviin runoihin menee rutosti aikaa, ei se hetkessä synny. ^^

Yhdyn edelliseen kommentoijaan
runosi ei tarjoa mitään uutta, tai elämyksellistä
Tälläsiä runoja on tullut luettua teinien runosivuilta jo liikaa
Ehkä kuitenkin aidosta surusta ja kuoleman kaipuusta kirjoitettu, vaatii siis jalostamista vain
ei siis täysin toivotonta

 

Käyttäjän kaikki runot