elämäni piriste

Runoilija scuubi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.3.2003
Viimeksi paikalla: 11.8.2023 22:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Dico ave mundus. Ave amor, ave amicus. Mihi est nunc ire. Sum tristis proficisci tempus. Cealumostium venire mox. Non co tangere. Ego amor tu perennis mihi amor.
 

olet elämäni piriste.
olet tuuli purjelaivaani.
joka veneeni vie kohti auringonlaskua.
lokkien lentäessä leudossa tuulessa kohti ulappaa
aurinko värjäsi purjeeni punaiseksi joka toi mieleen huulesi ja vesi oli kirkkaan sininen kuten silmäsi
olen yksin olen ypöyksin kuulen vain laineiden lipattavan ja lokkien äänen
rantaudun autiolle saarelle
ja astun pehmeään ja lämpimään valkohiekkaan
joka on täynnä simpukoita
otan simpukan ja kuuntelen ääntäsi sieltä

Selite: 
en jaksa rivittää viisaasti
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienoa kerrontaa. :)

 

Käyttäjän kaikki runot