vuosi sitten

Runoilija scuubi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.3.2003
Viimeksi paikalla: 11.8.2023 22:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Dico ave mundus. Ave amor, ave amicus. Mihi est nunc ire. Sum tristis proficisci tempus. Cealumostium venire mox. Non co tangere. Ego amor tu perennis mihi amor.
 

3vuotta sitten kaksi sydäntä kohtasi.
Ja minun ajatukset on taas koossa.
Olemme viimein yhdessä.
On tämä rakkaus yhteinen.
Älä sitä kadota. Ja pidä se lähelläsi.
Älä ikinä unohda olet ainoani.
Vuosi sitten rakkaus alkoi tuntua valheelta.
Mitä varten et tule kotiin minun luokseni?......
Minä omistan tämän laulun sinulle rakas.
Iltaisin äänesi kaikki alla kuulen.

Oi rakas, pystytkö näkemään?
Olen vaaraton.
En pystyisi sinua satuttamaan
Minä osaan antaa sinun olla rauhassa. Jos tahdot niin
Oi rakas, minä menetin sinut lopullisesti.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Eka säestö hieno, toinen säestä t-u-r-h-a.. Hieno runo tää on. ^^

 

Käyttäjän kaikki runot