Yksi pimeässä

Runoilija PimeänTähti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.3.2003
Viimeksi paikalla: 15.6.2020 10:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

se pieni huomaamaton olento...
elää nätisti, piilottaen tuskansa...
 
 

Niin kauniina aurinko paistaa
tuoden lohtua, valoa, rauhaa

vain yksi pimeässä itkee
omassa kehdossaan palelee
yksin piilossa maailmalta
muistellen omia hetkiään

kauniita vastasyntyneitä
kuolemaan tuomittuja
parantumattomia kätkettyjä valheita
rakkauteen haudettuja neuloja

vain yksi pimeässä itkee
odottaen valoa menetettyä
vanhaa rakkautta
tai vapautta kaikesta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tykkäsin kovasti

Surumielinen, mutta myös jollain tavalla toivoa antava.

Hienoa!

erittäin kaunis (:

synkkä

en oikein osaa sanoa mitään järkevää mutta laittoi ajattelemaan, paljonkin ja se on hyvä se!

tää on koskettava.

Surullinen, mutta kaunis. :)

Tää tuo todellakin yksinäisyyden tuntua, pistää miettimään monia asioita. Todella kaunista tekstiä.

Kaunis runo, tuli paljon asioita mieleen kun luki tän

 

Käyttäjän kaikki runot